THE PERFECT LEATHER JACKET

GETAWAY TO SWEDEN

Desktop29 Desktop30

Idag har jeg endelig fået vinterferie og det vil sige at imorgen aften drager min mor, søster, onkel, kusine & jeg mod Sverige for at stå på ski. Det første gang jeg skal stå på ski, hvilke jeg er mega excited over. Jeg har nemlig hørt fra mange af mine venner og bekendte, at de er helt vilde med det og jeg bare skal glæde mig! Der vil dog ikke blive opdateret så meget på bloggen som der plejer, men jeg håber at jeg vil kunne opdatere jer en lille smule. I hvert fald kan i følge med på min Instagram (@Silaskieffer) hvor jeg vil opdatere regelmæssigt. Anyway jeg ønsker jer en rigtig dejlig vinterferie, ligemeget om i tilbringer den hjemme eller i udlandet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE PERFECT LEATHER JACKET