let me get away

acaibowl deluxe

Desktop36-001

En acaibowl er noget som jeg spiser tit inden jeg tager i skole, det giver ligesom en helt frisk start på ens dag. Basalt er det bare en slags smoothie tilsat med acai pulver i. Der er en masse fibre i lige netop dette morgenmåltid og dermed styrke det en til og være velfungerende i skolen eller på arbejdet. Jeg holder meget af frosne bær, såsom jordbær, blåbær & hindbær. Derudover tilføje jeg også en banan og andre gange tørre frugter.

1. Frosne bær eller andre frugter blændes sammen med 2 spsk. acai-pulver og dermed enten juice eller mælk. Tilsæt mere flydende hvis det er for tykt. 2. Hæld smoothien op i en skål 3. I mit tilfælde Skær jeg en halv banan i skiver eller det kan være lige hvad som falder jer ind 4. Hak nogle nødder (man nyder det, da der er mere at tygge) jeg har valgt og bruge mandler 5. Top med mysli, skiverne af banan & til sidst jeres hakkede nødder 6. Nyd derefter et utrolig sundt og lækkert morgenmåltid med god samvittighed!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

let me get away